Wednesday, 25 January 2012

cinta ? apa itu? haha

hey korang ! sihat ? hm . hope sihat semua-2 sihat n0e , :)
hah , korang tahu apa itu cinta ? tanya soalan bodoh kan ? lantak aku lah , haha ,
buat masa sekarang aku tak perlu kan cinta , mybe lah , hm . ada tu ada , tapi malas lah .
tak cinta tak mati kan ? huhu . cinta bnyak pergorbanan kan ? bnyak sangat-2 , kerana cinta duit aku habis ,
kerana cinta aku kurang pljran , kerana cinta macam-2 aku alami , lebih baik tak bercinta kan  , senang ! apa yg aku alami smua nie tak akan terjadi dah , huhu , tak dak cinta , macam mana nk kahwin kan , haha , pening pasal cinta ! hem , biasa lah , umur aku pun muda lagi , umur macam nie sesuai unuk berlajar dulu kan ? huhu ,
aku perlukan sokongan korang smua :)
kay lah , setakat ini sja cerita pasal CINTA , bye ! lup u all :))

Saturday, 21 January 2012

superwoman :)

hey all! korang sihat tak ? akuok jaa , hope korang sihat ,
smalam aku kuar gn kawan aku pergi sekolah untuk kemaskan kelas , then kbtulan kami ada baju superman , aku pun tak sngka dia pun ada , colour sama pulak tu , huhu , masa hari kelas tu , kmi pkai sama-2 then snap pix , nag tg0k ? hehe , jp nak updates

                                                               wif rafiqa
haha , tu lah , jp nk updates lagi , hehe , aku mmang suka bgmbar , korang tak suka ? tak kacau korang pun , haha .
 bgmbar , korang tak suka ? tak kacau korang pun , haha .


aku saja , 
hm , bnyak lagi , tapi malaz lah nk buh bnyak-2 , haha , fb pun dah ad kan , 
kay lah , the end :)

FUCK budak HITAM !

hey korang , hm nk cita cerita ni ad sorg pmpuan nie selalu buat kejoh ,
then dok jadi syaitan dekat kawan-2 aku , aku memang benci dia sngat-2 ,FUCK kau pmpuan ! 
korang nk tahu tak sapa pmpuan tu ? hm , tengok lah fb FARAH HANA , segakk cek ! kat luar juling , gigi xdak ! cehh , bajet h0t konon ! WTF lah kau pmpuan !:P

Thursday, 8 December 2011

first date :)

hy ! i'm back . huhu , u all sehad ? aq uke jaa .
huhu , hem , nk bg tau lah aq epy sgat2 , first date ouwwww :)
hehe , aku glak kan ? biaq ahh ! xkco unk ,
huhu .. hem , nk tgok pix dya ? xyah lah ! huhu
kay lah , mlaz nk cita pnjang2 , tu bkan hobi aku . hehe
bye u all ! _end-

Saturday, 3 December 2011

n0 need him in my life :)

salam . hy ! i'm back . huhu . hem , korang sehad ? aku uke2 ja . huhu . hem , kecewa sama dia lah,dia sllu kcwa kan aq , aq ingt dya xcm dlu . mysal tima dya balik !hem , ntah lah , hidup mmg cm neyh kan . tima jaa lah , hoho , hem , xpa lah , stkat ney ja lah , xska sgat nk cita pnjang2 , kay ! byebyebye u all ! see u all s0on ! daa .salam :)